Zomeruitverkoop – 20% korting op alles

Alle digitaal downloads, overhemden, en outreach materiaal Aan DrGreger.org zijn 20 procent korting tot morgen, 27 augustus! Opbrengst gaat naar steun NutritionFacts.org.

We zijn verheugd om onze nieuwe diversiteit shirt! We hebben lang het belang van voedingsdiversiteit benadrukt. Elke plantenfamilie heeft een unieke combinatie van fytonutriënten, wat een van de redenen is waarom ik de Dagelijks dozijn aanmoedigen om elke dag een verscheidenheid van de allerbeste voedingsmiddelen te eten voor een goede gezondheid en een lang leven. We blijven ook levensreddende, levensveranderende, op wetenschap gebaseerde informatie delen met gemeenschappen over de hele wereld. website is gratis en al onze video’s zijn vertaald in meerdere talen. We zijn dankbaar dat we mogen bijdragen om de wereld een gezondere plek te maken voor iedereen. Alle opbrengsten van de verkoop van onze nieuwe diversiteit shirt zal steunen Voedsel Empowerment Project, een non-profitorganisatie voor voedselrechtvaardigheid.

Pak je shirt hier.

Volume 55 Nu verkrijgbaar

Mijn nieuwe volume met video’s is vandaag uit en gaat over paddenstoelen, mycotoxinen, vasten, bariatrische chirurgie en meer. Het is beschikbaar als een streamingvideo, zodat u direct kunt beginnen met kijken. Elke video in deze nieuwe collectie zal de komende maanden online worden uitgebracht, allemaal gratis beschikbaar natuurlijk, maar als je niet wilt wachten, kun je ze allemaal bekijken via streaming direct.

En onthoud, als je de video’s bekijkt op NutritionFacts.org of YouTube, hebt u toegang tot bijschriften in verschillende talen. Om de jouwe te vinden, klik je op het instellingenwiel in de rechterbenedenhoek van de video en vervolgens op ‘Ondertitels/CC’. Veel kijkplezier!

Als je een maandelijkse supporter van $ 25+ bent en je hebt aangemeld voor onze donor beloningen, zou je nu een expert zijn in deze nieuwe onderwerpen als je al een gratis link naar de nieuwe download hebt ontvangen. Als je ze wilt ontvangen voordat ze beschikbaar zijn voor het publiek, overweeg dan om maandelijks supporter te worden.

Schrijf je in op de donatie pagina om een ​​maandelijkse bijdrager van $ 25+ te worden en de mogelijkheid te krijgen om vroegtijdig gratis toegang te krijgen tot de nieuwste downloads, zolang uw bijdragen actueel zijn. We zijn zo dankbaar voor elk van onze donateurs. Zonder uw steun zouden wij ons werk niet kunnen voortzetten.

Belangrijkste afhaalrestaurants: lijnzaad

lijnzaad op lepel op lichte achtergrondIk neem een ​​eetlepel lijnzaad op in mijn Daily Dozen-checklist van de gezondste voedingsmiddelen om elke dag te eten. Ze zijn een rijke bron van omega-3-vetzuren en kankerbestrijdende lignanen.

Lees meer op onze onderwerp paginaen bekijk video’s zoals Voordelen van lijnzaadmaaltijd voor gewichtsverlies en Lijnzaad versus diabetes.


Recept: Buffelbloemkool met Ranch Dressing

bloemkoolbuffelvleugels en wortelstokken op donkere achtergrondOp zoek naar een heerlijke manier om wat kruisbloemigen te snacken? Ontvang het gratis recept hier, oorspronkelijk gepubliceerd in mijn Hoe niet te sterven kookboek, en kijk hoe het wordt gemaakt op onze Instagram.

Outreach-kaarten in het Engels en Spaans

outreach-kaartenOnze outreach-kaarten maken het gemakkelijk om uw vrienden, collega’s en familie – of vreemden! – over NutritionFacts.org te vertellen. Ik ben blij te kunnen aankondigen dat ze nu ook beschikbaar zijn in het Spaans. (Op dit moment is verzending alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.)

Haal je kaarten hier: Engels | Spaans.

Vrijwilliger in de schijnwerpers: María Belén Oliva

vrouw die voor een boom staat“Ik ben nu een aantal maanden vrijwilliger als vertaler/ondertitelaar bij NutritionFacts en ik kan niet gelukkiger zijn. Ik word gedreven door mijn passie voor eten en welzijn, en om met mijn vertalingen te kunnen helpen zulke belangrijke inhoud over de hele wereld te verspreiden, is echt inspirerend!

Het is moeilijk om een ​​favoriet recept te kiezen, maar ik denk dat het een Armeense salade kan zijn met geroosterde aubergines, paprika, kastanjes en rozijnen.”

Top 3 video's van de maand

De voordelen van Moringa: is het het meest voedzame voedsel?

De voordelen van Moringa: is het het meest voedzame voedsel?

Maakt de zogenaamde wonderboom de hype waar?

200 pond gewichtsverlies zonder honger

200 pond gewichtsverlies zonder honger

Ik duik in een van de meest fascinerende reeksen onderzoeken die ik ooit ben tegengekomen.

Is het veilig om rauwe champignons te eten?

Is het veilig om rauwe champignons te eten?

Magnetron is waarschijnlijk de meest efficiënte manier om het agaritinegehalte in verse paddenstoelen te verlagen.

Live Q&A op 23 september

Live Q&A

Om de maand doe ik een Q&A live vanuit mijn loopband, en 23 september is de volgende.

Doe mee op onze Facebook pagina of YouTube kanaal om 15.00 uur EDT. Ik ga naar beide tegelijk streamen!

U kunt links vinden naar eerdere live Q&A’s hier op NutritionFacts.org. Als dat niet genoeg is, onthoud, ik heb een audio-podcast ook om jou gezelschap te houden.

in gezondheid,
Michael Greger, MD

PS: als je dat nog niet hebt gedaan, kun je je abonneren op mijn gratis video’s hier en bekijk mijn live, year-in-review presentaties:

creditSource link

Lion-A-Plume
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart