
We weten dat elk recept van Questified een soort geweldige lifehack lijkt, maar deze granenrepen met pindakaas-snoepjes zijn echt van een hoger niveau. Ze zijn knapperig en zoet, en het zijn mueslirepen, dus technisch gezien zijn ze voor het ontbijt. Maar laten we eerlijk zijn, we zullen deze ochtend, middag en nacht bereiken. En dan ‘s ochtends weer. En ‘s middags weer als er nog wat over is.
Bekijk hieronder het volledige recept
VOEDINGSINFORMATIE
PINDA BOTER SNOEPJES GRANENBARS
Opbrengsten: 2 porties | Portiegrootte: 1 wafel
Calorieën: 160 | Eiwit: 10g | Vet: 11g | Netto koolhydraten: 5g
Totaal koolhydraten: 10g | Suiker: 1g
Ingrediënten
PINDA BOTER SNOEPJES GRANENBARS
Methode
- Bekleed een 9×9 inch pan met bakpapier.
- Doe de boter, pindakaas, zoetstof, eiwit en zout in een pan op middelhoog vuur en roer tot alles gesmolten en glad is.
- Voeg in een grote mengkom de mix van granen en pindakaas toe en roer tot de granen goed bedekt zijn.
- Roer de gehakte snoepbeten erdoor en breng het mengsel vervolgens over in de voorbereide pan.
- Gebruik een rubberen spatel om het in te pakken.
- Koel ten minste 20 minuten voordat u in repen snijdt en serveert.
creditSource link